Dette websted er blevet til som et resultat af mine oplevelser, dels med egne hunde, dels med hunde og hundeførere, jeg har haft på hold i min tid som træner.

Her kan du finde artikler om sprog/adfærd, tricks & kunster, aktivering, historier fra hverdagen mv. Ting som forhåbentlig kan hjælpe til en bedre forståelse af din hund - eller måske bidrage til et lille smil over oplevelser med vores bedste venner.

Min baggrund for at turde lave sådan en side er dels en enorm lyst til at skrive, dels en ligeså enorm interesse for hundes adfærd.

Jeg er født og opvokset på landet, og har hele mit liv været omgivet af dyr, små såvel som store. 
Min første hund fik jeg i 1993. En lidt pudsig historie hvor tilfældet spillede en større rolle end der normalt er tilrådeligt...
Jeg havde længe gerne villet have en hund, men havde ikke fundet én. Til gengæld havde jeg fundet en hest, jeg skulle se på - og dér var så hunden! En tilløber. Voksen. Sky. - Og han tog mig med storm. 
Både hest og hund skiftede ejer i løbet af et par timer, og så fulgte "uddannelsen" fra "uvidende-kommende-hundeejer" til mere kompetent "hundetosset", der foreløbig har medført yderligere to hunde, træneruddannelse, adskillige hold, mange artikler i diverse klubblade og til Hundens Tarv samt mange andre oplevelser og erfaringer.

Artikler og billeder på denne side, må kun benyttes efter aftale med mail@hundehytten.dk. Brug af artikler og billeder uden forudgående aftale kan medføre retsforfølgelse i henhold til den til enhver tid gældende lov om ophavsret.

Dorte Nielsen

Redaktør & webmaster

 
En stor tak til Karsten Malmstrøm for uvurderlig hjælp med oprettelse af websitet. Projektet var aldrig kommet på skinner uden hans opbakning!